Barion Pixel

A tartalom evolúciója

Szinte mindegy, hogy egy tömegkommunikációs eszközről, vagy egy közösségi média platformról beszélünk-e, a kérdés mindig adott: épít minket, vagy csak szórakoztat?

Legyen szó rádióról, vagy televízióról, évtizedek óta foglalkoztatja a közvéleményt, hogy ezeknek vajon népnevelő funkciójának kell -e lenniük? Hiszen, ha már tömegeket érnek el, ne csak a szórakozás funkcióját töltsék be. A vita tüze, még csak nem is kezdet el hunyni, de máris ajtóstól tört be mindannyiunk életébe a közösségi média.

Átlagosan 2-4 órát töltünk el a képernyők előtt. Vajon mi csak tehetetlen fogyasztók vagyunk, akik azt nézik – hallgatják, amit mások kínálnak nekünk? Vagy pont a fogyasztási szokásainkkal alakítjuk a kínálati oldalt?

Ebben a podcast beszélgetésben a tartalmak evolúciójáról beszélgettünk. Hogyan ütötte fel a fejét minden időszakban a minőségi tartalom, az edukáció és közszolgálat iránti vágy. Végül hogy-hogy a szórakoztatás mellett kötnek ki a tömegfogyasztásra szánt tartalmak.

Gyere végig velünk a rádió, tv és közösségi média tartalmak szinte azonos pályát leíró útján. Egy könnyed hangvételű beszélgetésben kirajzolódnak azok a nagyon emberi ingerek, amelyekre az összes platform hatni szeretne. Egy társadalmi gondolatmenteten túl pedig személyes emberi hozzáállásokat vettünk sorra, amik legalább annyira befolyásolják tartalomfogyasztásunk, mint a kínálati oldal sokszínűsége. Hogy pontosan mik ezek, a beszélgetésből kiderül!

Hallgasd meg az adást további nyolc különböző lejátszó egyikével, ami neked a legkedvesebb. Extra tartalmakért pedig csatlakozz podcastünk facebook csoportjához. Ajánlj minket másoknak is!

Dávid

Dávid

Hozzászólnál? Itt az alkalom!
Share on facebook

hallgass minket.

Elindult a REVISE podcast csatornája.

Beszélgetések a digitális kor kihívásairól, a generációk tükrében.

Kéthetente új résszel jelentkezünk! Addig is, hallgasd meg legutóbbi adásunk. Kattints a fenti ikonok egyikére!

legújabb bejegyzések.

Flexing – értékem mások szemében

Az utóbbi időben elég sokat foglalkoztam a befektetésekkel, úgy mint ingatlan, kötvény vagy részvény. Természetesen akarva-akaratlanul is szembe jött velem a kriptovaluták világa. Kicsit beleástam magam, majd úgy döntöttem, vásárolok valamennyit és meglátjuk mi lesz. Így találkoztam az NFT-k birodalmával, a metaverzum kifejezéssel és még sorolhatnám.

Olvass tovább »

csatlakozz közösségünkhöz.