Barion Pixel

Draskovics Andris – Éles kanyarokkal a szakadt Kispolskitól a Lamborghinig

Egyetemista, aki mindannyiunk hétköznapi autóit tesztelve indított Youtube csatornát. A két és fél éves csatorna átlag nézettsége a havi fél millión is túl van. Honnan indult és merre tart Draskovics Andris története?

Andris szerelemből lett Youtuber. Látszik is rajta, hiszen nem a következő tucat life-style csatornát indította, hanem az autók szerelmeseként mert a laikus szemüvegén keresztül is ránézni a magyar autóspiacra.

Még mielőtt bárki azt gondolná, hogy ebben a történetben csak a kocsik kapják a főszerepet, téved. Andrissal való beszélgetésben kirajzolódik a tudatos építkezés, a magyar youtuber világ, és persze a személyes történet izgalmas egyvelege.

Csatornáján már közel 13 millió megtekintés bizonyítja, hogy igény az van az ilyen tartalomra. Feliratkozói számhoz képest mindig kiugróan magas a nézettsége, ami egyáltalán nem magától értődő. De meglepődni sem nagyon tudunk, hiszen tényleg a Kispolszki tesztvezetését is ugyanolyan lelkesedéssel prezentálja a nézőknek, mint a Lamborghini muzsikáló hangját.

Miközben saját nevével fémjelzett csatornája van, nem kifejezetten szeretne énmárkát építeni. Így biztos nem közösségi média aktivitásáról lesz híres, amit nem is nagyon bán. Annál inkább foglalkoztatja évek óta a Youtube algoritmusa. A platformé, ami ahogy a beszélgetésben megjegyezte, személyiségformáló volt számára. 

Hogy mindezek után mit üzen azoknak, akik a videózásba vágnának? Vagy, hogy mik voltak azok az elemek az elmúlt években, amik meghatározóak lehettek a pályafutásában? Hogyan lehet keresni ma a youtube-on? Ezekre is választ kapsz ebben az interjúban.

Hallgasd meg az adást további nyolc különböző lejátszó egyikével, ami neked a legkedvesebb. Extra tartalmakért pedig csatlakozz podcastünk facebook csoportjához. Ajánlj minket másoknak is!

Dávid

Dávid

Hozzászólnál? Itt az alkalom!
Share on facebook

hallgass minket.

Elindult a REVISE podcast csatornája.

Beszélgetések a digitális kor kihívásairól, a generációk tükrében.

Kéthetente új résszel jelentkezünk! Addig is, hallgasd meg legutóbbi adásunk. Kattints a fenti ikonok egyikére!

legújabb bejegyzések.

Flexing – értékem mások szemében

Az utóbbi időben elég sokat foglalkoztam a befektetésekkel, úgy mint ingatlan, kötvény vagy részvény. Természetesen akarva-akaratlanul is szembe jött velem a kriptovaluták világa. Kicsit beleástam magam, majd úgy döntöttem, vásárolok valamennyit és meglátjuk mi lesz. Így találkoztam az NFT-k birodalmával, a metaverzum kifejezéssel és még sorolhatnám.

Olvass tovább »

csatlakozz közösségünkhöz.