Barion Pixel

Egykor profi kézilabda kapus, ma TikTok guru! Hogyan és miért? – interjú Rózsavölgyi Gergővel

Mi kell ahhoz, hogy valaki úttörő legyen a TikTokon? Sok bátorság, őszinte kiállás és egy adag elszántság. Gergő történetében mindez megvolt, mára pedig másoknak tanítja a TikTok marketinget.

Ebben a podcast beszélgetésben a karrierváltástól a TikTok marketingig hosszú utat bejáró Rózsavölgyi Gergőt ismerheted meg. Nem egy szokványos életút az övé. Az élsportból váltani nem kis kihívást jelent. Gergő azonban azzal együtt, hogy új szakmát tanult, a TikTokos pályafutásának tapasztalataiból mára oktatási csomagot rakott össze, mellyel a brandépítésben segíti a TikTok iránt érdeklődőket.

Miközben a beszélgetésben Gergő életútja rajzolódik ki, aközben nagyszerű lehetőségünk nyílt arról is kérdezni, pontosan mi lehet a titka a TikTok töretlen népszerűségének. Hogyan érdemes belevágni a tartalomkészítésbe és mi az ami nélkülözhetetlen, hogy hosszútávon sikeresek legyünk a platformon.

Csatlakozz a beszélgetésünkhöz, ha téged is érdekel a TikTok, de maradtak még benned tisztázatlan kérdések! De akkor is itt a helyed, ha már fogyasztóként, tartalomgyártóként vagy épp marketingesként érdekel ez a platform!

Hallgasd meg az adást további nyolc különböző lejátszó egyikével, ami neked a legkedvesebb. Extra tartalmakért pedig csatlakozz podcastünk facebook csoportjához. Ajánlj minket másoknak is!

Dávid

Dávid

Hozzászólnál? Itt az alkalom!
Share on facebook

hallgass minket.

Elindult a REVISE podcast csatornája.

Beszélgetések a digitális kor kihívásairól, a generációk tükrében.

Kéthetente új résszel jelentkezünk! Addig is, hallgasd meg legutóbbi adásunk. Kattints a fenti ikonok egyikére!

legújabb bejegyzések.

Az igazság alkonya és a fake news aranykora

Honnan ismered fel az álhíreket? Hogyan hatnak ránk? Ebben a podcastben az álhírek keletkezését és térhódítását beszéltük át. Egy új korszak kezdete ez, amikor az igazság nem bír többé jelentőséggel, ezzel szemben az érzelmek válnak az új objektív mércévé.

Olvass tovább »

csatlakozz közösségünkhöz.