Barion Pixel

Egykor profi kézilabda kapus, ma TikTok guru! Hogyan és miért? – interjú Rózsavölgyi Gergővel

Mi kell ahhoz, hogy valaki úttörő legyen a TikTokon? Sok bátorság, őszinte kiállás és egy adag elszántság. Gergő történetében mindez megvolt, mára pedig másoknak tanítja a TikTok marketinget.

Ebben a podcast beszélgetésben a karrierváltástól a TikTok marketingig hosszú utat bejáró Rózsavölgyi Gergőt ismerheted meg. Nem egy szokványos életút az övé. Az élsportból váltani nem kis kihívást jelent. Gergő azonban azzal együtt, hogy új szakmát tanult, a TikTokos pályafutásának tapasztalataiból mára oktatási csomagot rakott össze, mellyel a brandépítésben segíti a TikTok iránt érdeklődőket.

Miközben a beszélgetésben Gergő életútja rajzolódik ki, aközben nagyszerű lehetőségünk nyílt arról is kérdezni, pontosan mi lehet a titka a TikTok töretlen népszerűségének. Hogyan érdemes belevágni a tartalomkészítésbe és mi az ami nélkülözhetetlen, hogy hosszútávon sikeresek legyünk a platformon.

Csatlakozz a beszélgetésünkhöz, ha téged is érdekel a TikTok, de maradtak még benned tisztázatlan kérdések! De akkor is itt a helyed, ha már fogyasztóként, tartalomgyártóként vagy épp marketingesként érdekel ez a platform!

Hallgasd meg az adást további nyolc különböző lejátszó egyikével, ami neked a legkedvesebb. Extra tartalmakért pedig csatlakozz podcastünk facebook csoportjához. Ajánlj minket másoknak is!

Dávid

Dávid

Hozzászólnál? Itt az alkalom!
Share on facebook

hallgass minket.

Elindult a REVISE podcast csatornája.

Beszélgetések a digitális kor kihívásairól, a generációk tükrében.

Kéthetente új résszel jelentkezünk! Addig is, hallgasd meg legutóbbi adásunk. Kattints a fenti ikonok egyikére!

legújabb bejegyzések.

Flexing – értékem mások szemében

Az utóbbi időben elég sokat foglalkoztam a befektetésekkel, úgy mint ingatlan, kötvény vagy részvény. Természetesen akarva-akaratlanul is szembe jött velem a kriptovaluták világa. Kicsit beleástam magam, majd úgy döntöttem, vásárolok valamennyit és meglátjuk mi lesz. Így találkoztam az NFT-k birodalmával, a metaverzum kifejezéssel és még sorolhatnám.

Olvass tovább »

csatlakozz közösségünkhöz.