Barion Pixel

Karácsonyi digitális detox és a 2020-as terveink

Az évvégi hangulat menthetetlenül magával ragadott minket. A karácsonyi digitális detox is szóba kerül, és persze egy kis visszatekintés az idei évre. Ha már év vége, persze hogy nem feledkezünk el beavatni a 2020-as terveinkbe sem.

Az ünnep után, kicsit kifújtuk magunkat. Idén mindketten kicsit mindfulnessesre vettük a karácsonyt, vagyis nagyobb figyelmet fordítottunk a jelen megélésére, kevesebb online jelenlét; koncentráltabb megélése a jelennek.

Hogy mi sül ki egy digitális detoxból az ünnep alatt?  Mi az, ami nélkül sikerül végigmenni az ünnepen? Mi az, amit mostantól kicsit máshogy csinálunk majd. Apró impulzusok és személyes működésünk finomhangolása.

Ebben a részben beszélgetünk a 2019-es évünkről is. Kicsit visszanézünk arra, honnan indultunk, és személyesen, hogy éltük meg a REVISE indulását.

Nem lenne év vége, az év vége, ha nem gondolkodnánk el a jövőről. Így egy kis meglepetésbe is betekintést adunk,  hogy mivel is készülünk a 2020-as évben.  Sőt annyira belejöttünk az évtervezés megosztásába, hogy szó volt még tervekről célokról, valamint arról mi is motivál minket a digitális tudatosság generációkon átívelő missziójában.

Ezúttal is egy könnyed beszélgetés, személyesség és érdekes gondolatok várnak a digitális kor kihívásairól.

Csatlakozz  podcastünk Facebook csoportjához, ahol extra tartalmak és a digitális szülők várnak!

Dávid

Dávid

Hozzászólnál? Itt az alkalom!
Share on facebook

hallgass minket.

Elindult a REVISE podcast csatornája.

Beszélgetések a digitális kor kihívásairól, a generációk tükrében.

Kéthetente új résszel jelentkezünk! Addig is, hallgasd meg legutóbbi adásunk. Kattints a fenti ikonok egyikére!

legújabb bejegyzések.

csatlakozz közösségünkhöz.