Barion Pixel

Kézzel írni netre? – interjú Császár Abigél kalligrafussal

Egy kreatív hobbi felfedezésétől a kalligráfusok közösségépítő szerepéig hosszú út vezetett. Abigél pedig nemcsak tollal a kezében volt kreatív, hanem az online térben is.

Abigél saját hobbiját továbbfejlesztve osztotta meg instagramon is alkotásait, majd egy kis közösség kezdett kirajzolódni körülötte. Először csak figyeltek és szurkoltak, majd számos közös alkotás következett, melyből végül igazi kis közösség fejlődött.

Ebben a podcastben Abigél történetével ismerkedhetsz meg, aki szinte ösztönösen érzett rá az online közösségépítés alapelveire és vált a téma meghatározó szereplőjévé az országban.

De hogyan kerül valaki épp a kalligráfia közelébe? Hogyan határozta meg a kreatív önkifejezés az eddigi élettörténetét? És miért pont az instagramon kezdett alkotni és közösséget építeni? Ezekre a kérdésekre is választ kapsz az évadzáró beszélgetésünben.

Abigél történetét meghallgatva garantáltan Te is motivált leszel a kalligráfia kipróbálásban! De akkor sem fogsz csalódni, ha az online tér értékeinek felfedezése érdekel!

A jövő felé mutató tervei és saját online jelenlétének dilemmái pedig mindannyiunkat új motivációval tölthet fel!

Hallgasd meg az adást további nyolc különböző lejátszó egyikével, ami neked a legkedvesebb. Extra tartalmakért pedig csatlakozz podcastünk facebook csoportjához. Ajánlj minket másoknak is!

Dávid

Dávid

Hozzászólnál? Itt az alkalom!
Share on facebook

hallgass minket.

Elindult a REVISE podcast csatornája.

Beszélgetések a digitális kor kihívásairól, a generációk tükrében.

Kéthetente új résszel jelentkezünk! Addig is, hallgasd meg legutóbbi adásunk. Kattints a fenti ikonok egyikére!

legújabb bejegyzések.

Az igazság alkonya és a fake news aranykora

Honnan ismered fel az álhíreket? Hogyan hatnak ránk? Ebben a podcastben az álhírek keletkezését és térhódítását beszéltük át. Egy új korszak kezdete ez, amikor az igazság nem bír többé jelentőséggel, ezzel szemben az érzelmek válnak az új objektív mércévé.

Olvass tovább »

csatlakozz közösségünkhöz.