Barion Pixel

Kézzel írni netre? – interjú Császár Abigél kalligrafussal

Egy kreatív hobbi felfedezésétől a kalligráfusok közösségépítő szerepéig hosszú út vezetett. Abigél pedig nemcsak tollal a kezében volt kreatív, hanem az online térben is.

Abigél saját hobbiját továbbfejlesztve osztotta meg instagramon is alkotásait, majd egy kis közösség kezdett kirajzolódni körülötte. Először csak figyeltek és szurkoltak, majd számos közös alkotás következett, melyből végül igazi kis közösség fejlődött.

Ebben a podcastben Abigél történetével ismerkedhetsz meg, aki szinte ösztönösen érzett rá az online közösségépítés alapelveire és vált a téma meghatározó szereplőjévé az országban.

De hogyan kerül valaki épp a kalligráfia közelébe? Hogyan határozta meg a kreatív önkifejezés az eddigi élettörténetét? És miért pont az instagramon kezdett alkotni és közösséget építeni? Ezekre a kérdésekre is választ kapsz az évadzáró beszélgetésünben.

Abigél történetét meghallgatva garantáltan Te is motivált leszel a kalligráfia kipróbálásban! De akkor sem fogsz csalódni, ha az online tér értékeinek felfedezése érdekel!

A jövő felé mutató tervei és saját online jelenlétének dilemmái pedig mindannyiunkat új motivációval tölthet fel!

Hallgasd meg az adást további nyolc különböző lejátszó egyikével, ami neked a legkedvesebb. Extra tartalmakért pedig csatlakozz podcastünk facebook csoportjához. Ajánlj minket másoknak is!

Dávid

Dávid

Hozzászólnál? Itt az alkalom!
Share on facebook

hallgass minket.

Elindult a REVISE podcast csatornája.

Beszélgetések a digitális kor kihívásairól, a generációk tükrében.

Kéthetente új résszel jelentkezünk! Addig is, hallgasd meg legutóbbi adásunk. Kattints a fenti ikonok egyikére!

legújabb bejegyzések.

Flexing – értékem mások szemében

Az utóbbi időben elég sokat foglalkoztam a befektetésekkel, úgy mint ingatlan, kötvény vagy részvény. Természetesen akarva-akaratlanul is szembe jött velem a kriptovaluták világa. Kicsit beleástam magam, majd úgy döntöttem, vásárolok valamennyit és meglátjuk mi lesz. Így találkoztam az NFT-k birodalmával, a metaverzum kifejezéssel és még sorolhatnám.

Olvass tovább »

csatlakozz közösségünkhöz.