Barion Pixel

Mi az a Barion™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy ismerőseinek.
A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma:
H-EN-I-1064/2013.
További információ: www.barion.com/hu

Fizess kényelmesen bankkártyával vagy bankkártya nélkül!

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadnod bankkártyaszámod, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámod egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságod is növeli!

Fizetéshez használható:

     • Mastercard vagy Maestro bankkártya
     • Visa vagy Electron bankkártya
     • AmEx bankkártya

 

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad. Nincs havi díj sem.

Hogyan működik?

 A a termék vagy szolgálatatás vásárlásakor az oldalon válaszd ki, hogy bankkártyával szeretnél fizetni, ezután a „Megrendelés elküldése” gombra kattintva  átirrányítunk a Barion fizetési oldalára. Itt kétféleképpen fizethetsz:

 • Ha már Barion felhasználó vagy, akkor bejelentkezhet a Barion rendszerébe (e-mail és jelszó párossal), hogy végrehajtsd a tranzakciót e-pénz egyenlegének vagy egyik tárolt bankkártyájának terhére;
 • Ha nem vagy Barion felhasználó, akkor kártyaadataid megadásával fizethetsz. Ezt követően a rendszer felajánlja a Barion regisztrációt és ezzel a kártya adatainak biztonságos tárolását, így legközelebb semmilyen más Barion elfogadónál nem kell többé kártyaadatokat megadnod.

Ha valamilyen okból a fizetés sikertelen, akkor a rendszer felajánlja az újbóli próbálkozást. Sikeres fizetés után Önt a Barion visszairányítja a revise.hu oldalra.

 

Első a biztonság

A Barion szervereit a Comodo 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizze, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adja meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésző zöld színnel jelzi, ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.