Barion Pixel

REVISE Extra: Az önismeret az eredményesség nullpontja

Jonatánt egy konferencia vendégelőadójaként kérték meg, hogy az önismeret témáját boncolja. Elvégre mindannyiunkat elkísér a kérdés: Ki vagyok én? Kinek láttok engem?

Önismeret

A mindennapi pszichológia egyik leginkább körülírt témája ez. A “Ki vagyok én?” – kérdés vajon valóban közelebb visz céljainkhoz? Az önismeretben: az ismeret a tudás (tanulás), tapasztalatok gyűjteménye, ami tájékozottság és hozzáértés által tud majd kiteljesedni. Ezek által pedig biztosan változik az ön: vagyis te magad is.

Ebben az extra podcast adásban Jonatán előadását hallgathatod meg, amiben körbejárja az alapvető törekvésünk az önismeretben, és egy kicsit tovább is lendít minket ezen az örök dilemmán.

Miért olyan fontos számunkra az önismeret? Kivé válhatunk a helyes önismeret által? Mi van az önismereten túl? Hogyan tudunk változást hozni a saját utunkba?  Hogyan használhatod fel az erősségeiden túl a gyengeségeidet is egy eredményes életúthoz?

Jonatán erős témát boncolva oszt meg saját példákat, hogy egy teljesen új szemüvegen keresztül nézhess a saját életedre!

Tarts velünk! Garantálom, hogy egy igazán önreflexív podcast vár rád!

Hallgasd meg az adást további nyolc különböző lejátszó egyikével, ami neked a legkedvesebb. Extra tartalmakért pedig csatlakozz podcastünk facebook csoportjához. Ajánlj minket másoknak is!

Dávid

Dávid

Hozzászólnál? Itt az alkalom!
Share on facebook

hallgass minket.

Elindult a REVISE podcast csatornája.

Beszélgetések a digitális kor kihívásairól, a generációk tükrében.

Kéthetente új résszel jelentkezünk! Addig is, hallgasd meg legutóbbi adásunk. Kattints a fenti ikonok egyikére!

legújabb bejegyzések.

Flexing – értékem mások szemében

Az utóbbi időben elég sokat foglalkoztam a befektetésekkel, úgy mint ingatlan, kötvény vagy részvény. Természetesen akarva-akaratlanul is szembe jött velem a kriptovaluták világa. Kicsit beleástam magam, majd úgy döntöttem, vásárolok valamennyit és meglátjuk mi lesz. Így találkoztam az NFT-k birodalmával, a metaverzum kifejezéssel és még sorolhatnám.

Olvass tovább »

csatlakozz közösségünkhöz.