Barion Pixel

REVISE extra: Közösség szerepe az életemben

Dávid egy konferencia vendégelőadójaként a közösségről, mint személyiség formáló közegről beszélt. Elvégre madarat tolláról, embert barátjáról ismerni meg.

A közösség

Az, hogy kivel veszed magad körül meghatározza a személyiségedet, a jövőképedet, és bizonyos szinten azt is milyen lehetőségeid vannak az életben. Van, amikor sodródunk, vagy épp nincs is választásunk, hogy milyen közösség tagjai akarunk lenni. Ilyen a család, vagy egy osztályközösség. Ugyanakkor ott vannak azok a lehetőségek előttünk, amik által mi választhatjuk meg milyen csapatba szeretnénk tartozni. 

Ebben a podcastben a közösségek jellemzőit és alkotó elemeit veszi Dávid górcső alá, hogy Te is könnyebben találj olyan emberekre, ahol jól érezheted magad, otthonra lelsz és akik támogatnak.

Sorra veszi a közösségi kapcsolódás szintjeit, a tágabbtól a legjobb barátodig. Miközben a téma pofon egyszerűnek tűnik, az előadásból felsejlenek olyan énsémák, melyek meghatározzák a saját lehetőségeink, kijelölik kapcsolati korlátaink.

Egy önismereti gondolatébresztő vár rád a kapcsolatok világába, ami néha olyan természtesnek, néha pedig nagyon erőltetettnek tűnik.

Fedezd fel a sikerek és kudarcok mögött meghúzódó titkokat! Ha vannak jó barátaid/közösségeid azért, ha nincsenek azért fog kimozdítani Dávid előadása!

 

Hallgasd meg az adást további nyolc különböző lejátszó egyikével, ami neked a legkedvesebb. Extra tartalmakért pedig csatlakozz podcastünk facebook csoportjához. Ajánlj minket másoknak is!

Dávid

Dávid

Hozzászólnál? Itt az alkalom!
Share on facebook

hallgass minket.

Elindult a REVISE podcast csatornája.

Beszélgetések a digitális kor kihívásairól, a generációk tükrében.

Kéthetente új résszel jelentkezünk! Addig is, hallgasd meg legutóbbi adásunk. Kattints a fenti ikonok egyikére!

legújabb bejegyzések.

Flexing – értékem mások szemében

Az utóbbi időben elég sokat foglalkoztam a befektetésekkel, úgy mint ingatlan, kötvény vagy részvény. Természetesen akarva-akaratlanul is szembe jött velem a kriptovaluták világa. Kicsit beleástam magam, majd úgy döntöttem, vásárolok valamennyit és meglátjuk mi lesz. Így találkoztam az NFT-k birodalmával, a metaverzum kifejezéssel és még sorolhatnám.

Olvass tovább »

csatlakozz közösségünkhöz.