Barion Pixel

S03E09 – Pszichológus rendel a TikTokon! – interjú Fullér Biankával

Bianka egy órával a TikTokkal való megismerkedése után tette közzé első videóját. Azóta több mint egy milliószor kedvelték a tartalmait. Egy unortodox karrierút a pszichológusok világában.

Fullér Bianka fő missziója a pszichoedukáció, de kérdeztük arról milyen hatással volt az életére az online népszerűség és vajon lehet-e manapság az emberek lelkével nyíltan foglalkozni. Talán magabiztosan mondhatjuk, hogy a Z-generációnak már egyáltalán nem idegen az önfejlesztés, az önreflexió, az érzelmeikkel való komolyabb foglalkozás és összességében a lelkükkel kapcsolatos témák. Természetesen mindehhez olyan platformot választanak, ami a legkézenfekvőbb számukra. Bianka a Tiktok csatornáján szépen végig is veszi ezeket a témákat. Kategóriákban válogathatunk profilján az emberi kapcsolatok, párkeresés, önfejlesztés, párkapcsolat, depresszió, szorongás és pánik témák közül. 

Az interjú során kiderül, mit kezd egy pszichológus a negatív kommentekkel és arra is választ kapunk mit szeret inkább a klienseivel való munkát vagy a pszichoedukációt, sőt betekintést enged abba is, mit szól a szakma a ténykedéséhez. 

Tarts velünk és ismerd meg Bianka sztoriját és azt, hogyan tudott ő értéket teremteni több mint 100.000 ember számára az online tér segítségével.

Jonatán

Jonatán

Hozzászólnál? Itt az alkalom!
Share on facebook

hallgass minket.

Elindult a REVISE podcast csatornája.

Beszélgetések a digitális kor kihívásairól, a generációk tükrében.

Kéthetente új résszel jelentkezünk! Addig is, hallgasd meg legutóbbi adásunk. Kattints a fenti ikonok egyikére!

legújabb bejegyzések.

Flexing – értékem mások szemében

Az utóbbi időben elég sokat foglalkoztam a befektetésekkel, úgy mint ingatlan, kötvény vagy részvény. Természetesen akarva-akaratlanul is szembe jött velem a kriptovaluták világa. Kicsit beleástam magam, majd úgy döntöttem, vásárolok valamennyit és meglátjuk mi lesz. Így találkoztam az NFT-k birodalmával, a metaverzum kifejezéssel és még sorolhatnám.

Olvass tovább »

csatlakozz közösségünkhöz.