Barion Pixel

Tripláz a Revise – célok és irányok!

Ezzel az adással útnak indul a podcastünk harmadik évada. Most minden kicsit megújul, miközben - mi, akik készítjük - ugyanazok maradunk. Célok és inspirációk, új vendégek és jövőkép mind szóba került ebben a részben.

Két éve bátran belevágtunk a podcast készítésbe, ami lehetőséget adott arra, hogy megosszuk veled azokat a történeteket, melyek minket is formáltak az online térben.

Beszélgettünk az online világ veszélyeiről: témákról, amit minden szülőnek érdemes lenne végiggondolni a gyerekneveléskor. Témákról, melyek a digitális teret formálják napjainkban. Nagyszerű interjúalanyok osztották meg tapasztalataikat: kihívásaikat,  kudarcaikat, álmaikat, céljaikat. Olyan influencerek ők, akik az online térben is értéket közvetítettek. A közel 50 adás után, úgy gondoltuk ideje számot vetni a REVISE podcast múltjával és új irányokat kijelölni.

Célok és lehetőségek a harmadik évadban

Az évadindító adás, egy kicsit mindig személyes hangvételű nálunk. Most sincs ez másképp. Előkerülnek ikonikus pillanatok a nyarunkból éppúgy, mint az előző évadból. Most azonban néhány bejelentéssel is készültünk.

Az első ilyen, hogy mostantól videófelvétellel is készülünk a podcastekhez, hogyha neked úgy kényelmes a képernyőidő. Youtube csatornán megtalálod majd az összes beszélgetésünket.
Persze mindez, csak a külcsín. De, hogy a tartalomban milyen változásokkal találkozhatsz majd, ahhoz hallgasd meg az adást! 😉 Annyit elöljáróban azért elárulunk, hogy továbbra is lesznek vendégek, akik hatnak ránk, hatnak a miket körülvevő világra. Mi csak úgy emlegetjük őket: ők azok, akik ma a holnap történelmét írják!

Hallgasd meg az adást további nyolc különböző lejátszó egyikével, ami neked a legkedvesebb. Extra tartalmakért pedig csatlakozz podcastünk facebook csoportjához. Ajánlj minket másoknak is!

Dávid

Dávid

Hozzászólnál? Itt az alkalom!
Share on facebook

hallgass minket.

Elindult a REVISE podcast csatornája.

Beszélgetések a digitális kor kihívásairól, a generációk tükrében.

Kéthetente új résszel jelentkezünk! Addig is, hallgasd meg legutóbbi adásunk. Kattints a fenti ikonok egyikére!

legújabb bejegyzések.

Az igazság alkonya és a fake news aranykora

Honnan ismered fel az álhíreket? Hogyan hatnak ránk? Ebben a podcastben az álhírek keletkezését és térhódítását beszéltük át. Egy új korszak kezdete ez, amikor az igazság nem bír többé jelentőséggel, ezzel szemben az érzelmek válnak az új objektív mércévé.

Olvass tovább »

csatlakozz közösségünkhöz.