Barion Pixel

Tripláz a Revise – célok és irányok!

Ezzel az adással útnak indul a podcastünk harmadik évada. Most minden kicsit megújul, miközben - mi, akik készítjük - ugyanazok maradunk. Célok és inspirációk, új vendégek és jövőkép mind szóba került ebben a részben.

Két éve bátran belevágtunk a podcast készítésbe, ami lehetőséget adott arra, hogy megosszuk veled azokat a történeteket, melyek minket is formáltak az online térben.

Beszélgettünk az online világ veszélyeiről: témákról, amit minden szülőnek érdemes lenne végiggondolni a gyerekneveléskor. Témákról, melyek a digitális teret formálják napjainkban. Nagyszerű interjúalanyok osztották meg tapasztalataikat: kihívásaikat,  kudarcaikat, álmaikat, céljaikat. Olyan influencerek ők, akik az online térben is értéket közvetítettek. A közel 50 adás után, úgy gondoltuk ideje számot vetni a REVISE podcast múltjával és új irányokat kijelölni.

Célok és lehetőségek a harmadik évadban

Az évadindító adás, egy kicsit mindig személyes hangvételű nálunk. Most sincs ez másképp. Előkerülnek ikonikus pillanatok a nyarunkból éppúgy, mint az előző évadból. Most azonban néhány bejelentéssel is készültünk.

Az első ilyen, hogy mostantól videófelvétellel is készülünk a podcastekhez, hogyha neked úgy kényelmes a képernyőidő. Youtube csatornán megtalálod majd az összes beszélgetésünket.
Persze mindez, csak a külcsín. De, hogy a tartalomban milyen változásokkal találkozhatsz majd, ahhoz hallgasd meg az adást! 😉 Annyit elöljáróban azért elárulunk, hogy továbbra is lesznek vendégek, akik hatnak ránk, hatnak a miket körülvevő világra. Mi csak úgy emlegetjük őket: ők azok, akik ma a holnap történelmét írják!

Hallgasd meg az adást további nyolc különböző lejátszó egyikével, ami neked a legkedvesebb. Extra tartalmakért pedig csatlakozz podcastünk facebook csoportjához. Ajánlj minket másoknak is!

Dávid

Dávid

Hozzászólnál? Itt az alkalom!
Share on facebook

hallgass minket.

Elindult a REVISE podcast csatornája.

Beszélgetések a digitális kor kihívásairól, a generációk tükrében.

Kéthetente új résszel jelentkezünk! Addig is, hallgasd meg legutóbbi adásunk. Kattints a fenti ikonok egyikére!

legújabb bejegyzések.

Flexing – értékem mások szemében

Az utóbbi időben elég sokat foglalkoztam a befektetésekkel, úgy mint ingatlan, kötvény vagy részvény. Természetesen akarva-akaratlanul is szembe jött velem a kriptovaluták világa. Kicsit beleástam magam, majd úgy döntöttem, vásárolok valamennyit és meglátjuk mi lesz. Így találkoztam az NFT-k birodalmával, a metaverzum kifejezéssel és még sorolhatnám.

Olvass tovább »

csatlakozz közösségünkhöz.