Barion Pixel

Általános Szerződési Feltételek

A revise.hu weboldal (továbbiakban: honlap) kizárólagos üzemeltetője a Horváth Dávid ev. (Székhely: 1141 Budapest, Szugló u. 82; Adószám: 67536816-1-42) (továbbiakban: Üzemeltető).

A honlap használatával Ön elfogadja az alábbi feltételeket és nyilatkozatokat. Amennyiben a honlap felhasználási feltételeivel nem ért egyet, kérjük, ne használja az oldalt!

Minden a honlapon található szerzői jogi védelmet élvező tartalom (fénykép, írás, rovatok címe, illetve a revise.hu domain név) az Üzemeltető kizárólagos szellemi terméke, tulajdona, azok szerzői jogvédelem alatt állnak, illetve azok felhasználására vonatkozóan az Üzemeltető a szerzőktől érvényes engedéllyel rendelkezik.

Az Üzemeltető fenntart minden, a portál bármely részeinek bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot, figyelemmel a nemzetközi és magyar jogszabályi rendelkezésekre.

Az Üzemeltető előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.

A portál teljes egészében szerzői jogvédelem alatt áll, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá az Üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül a honlap tartalmát technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

Az Üzemeltető követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A portálokról értesüléseket átvenni csak az adott portálra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, a portálra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti, s erre az Üzemeltetőtől engedélyt kér, és írásbeli engedélyt kap.

Az Üzemeltető az ügyfelei személyére, adataira, vagyoni helyzetére, üzleti tevékenységére, gazdálkodására, tulajdonosi, üzleti kapcsolataira vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt, megoldást üzleti titokként kezel.

A revise.hu honlap üzemeltetése során az Üzemeltető igyekszik a lehető legpontosabb információkat szolgáltatni. Az információk esetleges félreértéséből, vagy a helytelen következtetések levonásából eredő esetleges károkért az Üzemeltető nem vállalja a felelősséget. Az Üzemeltető a weboldal használatából eredő károkért mindennemű felelősségét kizárja.

Az Üzemeltető nem vállalja a felelősséget a honlapon történt elírásokért, sem pedig az oldalak tartalmának jogosulatlan, rajta kívül álló okból történő megváltoztatásáért.

A weboldalon megadott email címmel a látogató hozzájárul ahhoz, hogy felkerüljön az Üzemeltető szegmentált és általános hírlevél listáira. Az ezekről történő egyéni listás vagy általános leiratkozásra minden emailben lehetőség biztosít az Üzemeltető.

A weboldalon bemutatott bizonyos termékekhez és szolgáltatásokhoz az Üzemeltető partneri programban kapcsolódik. Ha egy affiliate linken keresztül valaki vásárol, akkor a partner jutalékot szerezhet.

Vásárlási feltételek

Tájékoztatunk, hogy Te mint látogató (továbbiakban: Fogyasztó) az revise.hu címen elérhető honlap használatával kinyilvánítod, hogy ismered és elfogadod, az alábbi, a Ptk. (2013. évi V. törvény) 6:77-6:81.§ alapján megírt általános szerződési feltételeket. Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív használója kívánsz lenni a Webáruházunk által kínált lehetőségeknek, figyelmesen olvasd el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vedd igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetértesz, és azokat kötelező érvényűnek tekinted magadra nézve.

Jelen dokumentum, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre. Az alábbi feltételekkel szabályozott szerződés a Ptk. szerint távollevők között létrejött szerződésnek minősül.

Kereskedő/A weboldal üzemeltetője

 • Horváth Dávid ev. (Székhely: 1141 Budapest, Szugló u. 82; Adószám: 67536816-1-
 • Elektronikus elérhetőség: david@revise.hu
 • Telefonos elérhetőség: +36 20 2828485

A tárhelyszolgáltató és annak elérhetőségei

 • Cégnév: WebSupport, s.r.o.
  Székhely: Karadžičova 12, 821 08 Bratislava, Szlovákia
 • Elektronikus elérhetőség: websupport.sk

A szolgáltató a jelen általános szerződési feltételekben a továbbiakban: Üzemeltető.

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A revise.hu honlapon lehetőség van különböző online képzések megvásárlására, legyen szó akár teljes mértékben online teljesíthető (email-es kurzusokról) vagy akár tantermi képzésről. Az aktuálisan elérhető online képzéseink az képzések/tréningek menüpont alatt találhatók. Megrendelhető továbbá digitális (Skype/zoom/telefon) és személye tanácsadás is. Aktuális egyéb (akár fizikai) termékek megrendelésére a termék oldalán van lehetőség.

Rendelési információk

A megjelenített online képzések (továbbiakban: termékek) kizárólag a revise.hu honlapon keresztül, online rendelhetők meg. Az online teljesíthető képzéseket email formában juttatjuk el a megrendelés során megadott email cím(ek)re. Az online megrendelt tantermi képzések esetében a vásárlás a kiválasztott időpontban tartott tantermi képzésen való részvételre jogosítja a megrendelő által előre meghatározott személyt. A fizikai termék esetén a megvásárolt terméket kiszállítás útján juttatjuk el hozzád. Személyes átvételre nincs lehetőség.

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak alanyi adómentesek, így 0% ÁFA tartalommal kerülnek kiszámlázásra.

Amennyiben az üzemeltető hibás árat tüntet fel a termék mellett, a tőle elvárható gondosság ellenére, és a termék ára annak általánosan elfogadott árától eltér, úgy az üzemeltető nem köteles a terméket a hibás áron szolgáltatni, de köteles a megrendelés visszaigazolásában felajánlani a vásárló részére a valós áron történő vásárlás lehetőségét. Amennyiben a vásárló ezzel a lehetőséggel nem kíván élni, úgy megilleti a szerződéstől való egyoldalú elállás joga.

A felsorolt termékek mellett megtekintheti egy-egy termékek rövid leírását, árát, egyéb tulajdonságait, a teljesség igénye nélkül. Ha bővebb információt szeretne kapni a termékről, akkor kattintson a termék képére vagy nevére. Ekkor a termék oldalára jut el, ahol a termékről részletesebb tájékoztatást kaphat. Amennyiben ennél részletesebb tájékoztatásra van szüksége, úgy a kereskedő adatok között rögzített telefonszámon vagy email címen szíveskedjen felvenni a kapcsolatot az üzemeltetővel.

A rendelés menete

Képzések és tréningek esetében

A Képzések/Tréningek menüpontban elérhető termékeket egyesével, vagy az üzemeltető által előre meghatározott csomagokban van lehetőség megvásárolni. A vásárláshoz nem szükséges előzetesen regisztrálni, vagy bejelentkezni. A vásárlási folyamatot a kiválasztott képzés vagy képzés csomag esetében a Képzések/Tréningek menüpontban a képzéshez kapcsolódó Vásárlás vagy Megrendelés gombra, vagy a képzés vagy képzés csomag termék oldalán található Feliratkozás és fizetés gombra kattintva tudja elkezdeni. A vásárlási folyamat során meg kell adnia számlázási adatait, a képzésen résztvevő adatait, illetve lehetősége van kiválasztani az Önnek leginkább megfelelő fizetési módot. Miután megadta a vásárlási folyamat során a megrendeléshez szükséges adatokat kérjük kattintson a rendelési oldal alján található Megrendelés gombra. Az adatok hibátlan megadását követően további információkat talál a kiválasztott fizetési lehetőségről, illetve a számlázás céljából megadott email címére elküldjük díjbekérőjét.

Fizikai termékek esetében

A fogyasztó által kiválasztott termékeket az egyes termékekre kattintást követően megjelenő, a termék részletes adatait ismertető oldalon található „Megrendelem” gomb használatával véglegesítheti vásárlási szándékát, mely során a rendelési adatok a teljesítés és beazonosíthatóság céljából a számlázási nevet, címet, telefonszámot, és elektronikus kapcsolattartásra alkalmas e-mail címe mellett; a szállítási címet és fizikai valamint elektronikus kapcsolattartásra alkalmas személyes adatokat kötelező megadni. A hibás adatokból eredő kár felelőssége, kizárólag az ügyfelet terheli.

Online kártyás fizetés esetében átirányítjuk a Barion oldalára, ahol biztonságosan el tudja végezni a fizetést. A Barion online kártyás fizetésről itt írtunk részletesebben. A bankkártya adatok a kereskedőhöz és a weboldal üzemeltetőjéhez nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Ha online kártyás fizetést választott, de idő közben meggondolta magát és banki átutalással kívánja a tranzakciót teljesíteni, az emailben kapott díjbekérőn szereplő adatok segítségével ezt gond nélkül megteheti. Kérjük ez esetben kérjük az utalás közleményébe mindenképp tüntesse fel az emailben kapott díjbekérő sorszámát!

Banki átutalással történő fizetés esetén kérjük az utalás közleményébe mindenképp tüntesse fel az emailben kapott díjbekérő sorszámát!

Sikeres fizetési tranzakciót követően a korábban számlázás céljából megadott email címére 2 munkanapon belül elküldjük a kiállított számláját és felvesszük a kapcsolatot a képzésen résztvevő személlyel az e célból megadott email címen.

Amennyiben a díjbekérője, számlája, vagy a képzéssel indulásával és részleteivel kapcsolatos emailed nem érkezne meg, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a már jelzett módon a kereskedői adatok segítségével, vagy írj emailt a info [@] revise.hu email címre.

A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 10.00 és 16.00 óra között történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelésre, de ha az a munkaidő lejárta után történik, csak az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra a megrendelés. Az elfogadott megrendelés teljesítési határideje, a visszaigazolástól számítva a legfeljebb 2 munkanap. A megrendelés teljesítési határideje nem egyezik meg a képzés teljesítésének idejével.

Nem vállalunk felelősséget a megrendelt termék esetleges technikai ismertetőinek rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

A megrendelt termék ellenértékének fizetési módja

A megrendelt termék fizetésének módja

 • Banki előre utalással történő teljesítés: a megrendelés elküldését követően kiállítjuk és az e célra megadott email címre elküldjük díjbekérőjét. A díjbekérőn megtalálod a bankszámlaszámunkat és a díjbekérő sorszámát, melyre hivatkozni kell az átutalás megjegyzés / közlemény rovatában. Amennyiben az átutalt összeget jóváírják a bankszámlánkon, csak ezt követően állítjuk ki és küldjük el a díjbekérőhöz hasonló módon a számlát, illetve kezdjük meg a megrendelés teljesítését.
 • Bankkártyával történő fizetés a következő, érvényes és hatályos bankkártyák tulajdonosai számára lehetséges:

  A bankkártya adatok a kereskedőhöz és a weboldal üzemeltetőjéhez nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
  Ha több információra van szükséged, az online bankkártyás fizetési lehetőségről itt írtunk részletesebben.

 • Személyesen történő teljesítésre nincs lehetőség

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és a kapott díjbekérő alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a fizetendő végösszeg beérkezését követően emailben juttatjuk el az erre a célra megadott email címre. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. kormányrendelet szabályozása értelmében a jelen pont rendelkezései kizárólag a fogyasztónak minősülő vásárló esetében alkalmazhatóak. A fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt, bontatlan csomagolású terméket. Amennyiben a fogyasztó él elállási jogával, úgy ezt az üzemeltetővel egyértelmű írásbeli nyilatkozatban köteles közölni (postán ajánlott tértivevényes küldeményben, vagy emailben). Az üzemeltető az elállási nyilatkozat kézhezvételét követően haladéktalanul köteles azt visszaigazolni a fogyasztó felé. A fogyasztó elállása esetén a megrendelt terméket köteles elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül az üzemeltetőnek visszaküldeni. A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli.

Amennyiben a fogyasztó elállási jogát gyakorolja, úgy az erre vonatkozó nyilatkozat kézhezvételét követő 14 napon belül köteles az üzemeltető a fogyasztónak az általa teljesített fizetéseket visszatéríteni, beleértve a szállítás díját is. Ez alól kivétel, ha a fogyasztó olyan fuvarozási módot választott, amely többletköltséggel jár, és amely a szokásos fuvarozástól eltérő. A szolgáltatónak a visszafizetési kötelezettségét mindaddig nem kell teljesítenie, amíg a szolgáltatott terméket vissza nem kapta, vagy amíg a fogyasztó hitelt érdemlő igazolását a termék visszaküldéséről nem kapta meg. A két időpont közötti eltérés esetén az üzemeltető a korábbi időpontot kell, hogy figyelembe vegye.

Panaszok intézése

Az üzemeltető a panaszról jegyzőkönyvet köteles felvenni, az üzemeltető adati között megjelölt helyen, és a panaszt a felvétel napjától számított öt évig, az arra adott válasszal együtt megőrizni. Az üzemeltető a hozzá érkezett panaszt a beérkezésétől számított 30 napon belül megvizsgálja és arra érdemi választ kell hogy adjon. Amennyiben panaszra az üzemeltető elutasító választ ad, azt írásban meg kell indokolnia. Az üzemeltetővel kötött szerződéséből eredő jogviták elsősorban békés úton, megállapodással a felek között, vagy a fogyasztó lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatóság előtt intézhetők. Amennyiben ezek nem vezetnek eredményre, marad a felek számára a bírósági út.

Egyéb rendelkezések

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Ptk (2013.évi V. törvény), fogyasztói szerződéseknél a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. kormányrendelet rendelkezései az irányadók.