Barion Pixel

Acsay Jonatán

 Acsay Jonatán, ahogy legtöbben ismerik Jonny, több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik ifjúsági önkéntes munka területén. Közben értékesítőként helyezkedett el, később HR tanácsadással foglalkozott Magyarország vezető HR szolgáltatójánál. 

Mindemellett elvégzett egy nemzetközileg elismert coaching- és vezetőfejlesztői képzést, ahol a középiskolás korosztály coaching lehetőségeit kutatta. Több mint 100 megoldás fókuszú vezetett beszélgetés van a háta mögött, nagyrészt a fiatalabb korosztályból származó ügyfelekkel.  Saját generációs élménye, hogy már gyerekként érintett volt a digitális világ térhódításában. Ennek pozitív és negatív tapasztalatai megfelelő alapot teremtettek a következő generációk segítségére. Szenvedélyesen elkötelezett a tizenéves korosztály fejlesztésében és sikeressé tételében.   

Horváth Dávid

Közösségi ember. Hivatalos végzettsége szerint szociológus. Előbb az értékesítés offline részébe kóstolt bele, majd még egyetem alatt egy webshop tulajdonosaként találta magát.  Így vált online marketinges szakemberré akkor, amikor ezt még a legnagyobb álláskereső portálok sem kezelték külön szakmaként. Mindezek mellett több mint tíz évet töltött ifjúsági szervezet önkénteseként, és ezt a jó szokását azóta sem adta fel.

Az elmúlt években szabadúszó marketingesként segített kis és közepes vállalkozások online marketing stratégiatervezésében és kivitelezésében. Emellett jelenleg tréner és előadó, akinek kutatási területe a digitális tér és az online marketing egyénre és generációkra gyakorolt hatása. Legyenek bármilyen sűrűek is a napjai egy személyes beszélgetésre mindig van ideje. Meggyőződése, hogy a leggyümölcsözőbb befektetésünk mindig az egymás életében való jelenlét.