Barion Pixel

Blog

Szubjektív

Flexing – értékem mások szemében

Az utóbbi időben elég sokat foglalkoztam a befektetésekkel, úgy mint ingatlan, kötvény vagy részvény. Természetesen akarva-akaratlanul is szembe jött velem a kriptovaluták világa. Kicsit beleástam magam, majd úgy döntöttem, vásárolok valamennyit és meglátjuk mi lesz. Így találkoztam az NFT-k birodalmával, a metaverzum kifejezéssel és még sorolhatnám.

Podcast

S03E08 – HELLO 2022! – Helyzetjelentés, célok, fogadalmak, tervezés

Egy rövid részben köszön be Jonatán, ez alkalommal egyedül és el is mondja miért nincs vele a REVISE másik tagja. Beszél az újévi célállítás, tervezés és fogadalmak, mivel mindezek körbe lengik ezt az időszakot és arról is beszél, hogy 2022-ben miért nem csinált évtervezőt.

Podcast

Adni vagy nem adni? – mérlegre tettük az online adakozást!

Az adventi időszakban valahogy mindenkiben erősödik az adományozási kedv. Van egy belső mozgatórugója az adományozásnak? Hogyan jutunk el az adakozási kedvtől a dollármilliós profitot termelő TOMS cipő üzleti modelljéig, és hol kezdődik a társadalmi vállalkozás?

Podcast

Az igazság alkonya és a fake news aranykora

Honnan ismered fel az álhíreket? Hogyan hatnak ránk? Ebben a podcastben az álhírek keletkezését és térhódítását beszéltük át. Egy új korszak kezdete ez, amikor az igazság nem bír többé jelentőséggel, ezzel szemben az érzelmek válnak az új objektív mércévé.

Podcast

Hogyan öli meg a figyelem iránti vágy a kreativitásod?

Vajon mi volt előbb? Kreatívak voltunk, ami figyelmet adott nekünk, vagy a figyelemért harcolva próbálunk kreatívvá válni? Ebben a beszélgetésben a közösségi média háromperces hírnevének illúzióján keresztül gondoltuk újra a kreativitásról alkotott képet.

Share on facebook

hallgass minket.

Elindult a REVISE podcast csatornája.

Beszélgetések a digitális kor kihívásairól, a generációk tükrében.

Kéthetente új résszel jelentkezünk! Addig is, hallgasd meg legutóbbi adásunk. Kattints a fenti ikonok egyikére!

csatlakozz közösségünkhöz.