Barion Pixel

A technika értem van és nem én vagyok a technikáért – Interjú Krokovay Ábellel

Sokoldalú alkotó, aki ösztönből vágott neki a videózásnak, énmárka építésnek és rövidfilm készítésnek. Ábel még nincs húsz éves, de saját projektjei mellett, reklámfilmek alkotójaként is ismert.

Ami egykor ösztön volt, mára sok tanulás, elszántság és tapasztalat után, komoly odafigyeléssel készül. Legyen szó új projekt kidolgozásáról, vagy a közösségi média felületein megjelenő tartalomról.

Ebben a beszélgetésben egy nagyon impulzív személyiséget ismerhetünk meg. Ábel instagram jelenléte nem csak annak a több ezer követőnek mutatta be különleges szemléletét, de több kereskedelmi megbízást és szakmabeli partnerségét is hozott számára. Ezek közül egyik sem egy tipikus Z generációs gimnazista életútja. Éppen ezért válik igazán izgalmassá az interjú.

Életút ez a javából. Krokovay Ábel ugyanis videós, filmes, youtuber, színész, hobby festő énjét már kipróbáta. Tizenéves napjait rengeteg munkával töltötte, sok elismerést bezsebelve. Az önismeret újtán az alkotás egyszerre segítette és hátráltatta is.

A siker és elismerés, hogyan tette Ábelt tudatossá a digitális térben? Mi vezette odaáig, hogy az ösztönös megosztást felváltotta a szigorúan kivonatolt közösségi média jelenlétet; ahol az önazonosság iránti igény továbbra is fontos szerepet tölt be? Milyen erkölcsi dilemmákkal szembesülhetsz a reklámiparban? Hogyan találja meg az egyensúlyt a technika használatában?

Ebben a tartalmas podcast epizódban Te is inspirálódhatsz: történetek egy tizenéves audiovizuális alkotótól, útkeresésről, önismeretről és persze a digitális világ ránk gyakorolt hatásáról.

Hallgasd meg az adást további nyolc különböző lejátszó egyikével, ami neked a legkedvesebb. Extra tartalmakért pedig csatlakozz podcastünk facebook csoportjához.

Dávid

Dávid

Hozzászólnál? Itt az alkalom!
Share on facebook

hallgass minket.

Elindult a REVISE podcast csatornája.

Beszélgetések a digitális kor kihívásairól, a generációk tükrében.

Kéthetente új résszel jelentkezünk! Addig is, hallgasd meg legutóbbi adásunk. Kattints a fenti ikonok egyikére!

legújabb bejegyzések.

Flexing – értékem mások szemében

Az utóbbi időben elég sokat foglalkoztam a befektetésekkel, úgy mint ingatlan, kötvény vagy részvény. Természetesen akarva-akaratlanul is szembe jött velem a kriptovaluták világa. Kicsit beleástam magam, majd úgy döntöttem, vásárolok valamennyit és meglátjuk mi lesz. Így találkoztam az NFT-k birodalmával, a metaverzum kifejezéssel és még sorolhatnám.

Olvass tovább »

csatlakozz közösségünkhöz.