Barion Pixel

A TikTok kriptokirálya – interjú Gál Rolanddal

Roli kezdetben TikTok videókban mondta el véleményét a Bitcoinról, befektetésekről, tőzsdéről és a sikeres vállalkozásokról. Ma már saját online kurzusában is a kriptovalutákról tanít másokat.

Gál Roland és a kritovaluták

Roland egyetemistaként kezdett megismerkedni mélyebben a kritovaluták világával. A téma annyira magával ragadta, hogy saját befektetőként is elmélyedt a bitcoin világában. Mára több mint 130 ezren követik a tinik legkedveltebb közösségi média platformján a TikTokon. A témában pedig saját online kurzusában azt ígéri, nemcsak a – ma még sokaknak ismeretlen – kriptovaluták világát magyarázza el, de befektetési stratégiákat, és saját példákat bemutatva segít mások befektetői szemléletét kialakítani. 

Ebben a podcast beszélgetésben Roli történetét ismerheted meg. Elsőre kicsit meglepőnek hat, hogy a szórakoztató tartalmairól híres TikTok felületén ennyire  fiatalon befektetési és pénzügyi témában kezdjen el valaki tartalmat előállítani, Rolit viszont igazolják a számok. Van igény a fiatalok között is ilyen tartalomra. Persze a történethez az is hozzátartozik, hogy a TikTokon a bitcoin árfolyamváltásával kapcsolatos tartalom éppúgy megfér, mint a paprikáskrumpli alkotásának felfedezése.

Mindezek után, vajon lehet-e valódi közösséget építeni azokból, akik Tiktok vagy Youtube követők? Mit gondol Roli a közösségi média platformokról, és hogy jutott arra az elhatározásra, hogy szüksége lesz egy Youtube csatornára is?

Honnan jutott eszébe, hogy online kurzust indítson a befektetni vágyóknak és hol látja magát a jövőben.

Egy nem mindennapi beszélgetés, egy nem mindennapi tartalomgyártóval.

Tarts velünk ma is podcastünben!

Hallgasd meg az adást további nyolc különböző lejátszó egyikével, ami neked a legkedvesebb. Extra tartalmakért pedig csatlakozz podcastünk facebook csoportjához. Ajánlj minket másoknak is!

Dávid

Dávid

Hozzászólnál? Itt az alkalom!
Share on facebook

hallgass minket.

Elindult a REVISE podcast csatornája.

Beszélgetések a digitális kor kihívásairól, a generációk tükrében.

Kéthetente új résszel jelentkezünk! Addig is, hallgasd meg legutóbbi adásunk. Kattints a fenti ikonok egyikére!

legújabb bejegyzések.

Az igazság alkonya és a fake news aranykora

Honnan ismered fel az álhíreket? Hogyan hatnak ránk? Ebben a podcastben az álhírek keletkezését és térhódítását beszéltük át. Egy új korszak kezdete ez, amikor az igazság nem bír többé jelentőséggel, ezzel szemben az érzelmek válnak az új objektív mércévé.

Olvass tovább »

csatlakozz közösségünkhöz.