Barion Pixel

A TikTok kriptokirálya – interjú Gál Rolanddal

Roli kezdetben TikTok videókban mondta el véleményét a Bitcoinról, befektetésekről, tőzsdéről és a sikeres vállalkozásokról. Ma már saját online kurzusában is a kriptovalutákról tanít másokat.

Gál Roland és a kritovaluták

Roland egyetemistaként kezdett megismerkedni mélyebben a kritovaluták világával. A téma annyira magával ragadta, hogy saját befektetőként is elmélyedt a bitcoin világában. Mára több mint 130 ezren követik a tinik legkedveltebb közösségi média platformján a TikTokon. A témában pedig saját online kurzusában azt ígéri, nemcsak a – ma még sokaknak ismeretlen – kriptovaluták világát magyarázza el, de befektetési stratégiákat, és saját példákat bemutatva segít mások befektetői szemléletét kialakítani. 

Ebben a podcast beszélgetésben Roli történetét ismerheted meg. Elsőre kicsit meglepőnek hat, hogy a szórakoztató tartalmairól híres TikTok felületén ennyire  fiatalon befektetési és pénzügyi témában kezdjen el valaki tartalmat előállítani, Rolit viszont igazolják a számok. Van igény a fiatalok között is ilyen tartalomra. Persze a történethez az is hozzátartozik, hogy a TikTokon a bitcoin árfolyamváltásával kapcsolatos tartalom éppúgy megfér, mint a paprikáskrumpli alkotásának felfedezése.

Mindezek után, vajon lehet-e valódi közösséget építeni azokból, akik Tiktok vagy Youtube követők? Mit gondol Roli a közösségi média platformokról, és hogy jutott arra az elhatározásra, hogy szüksége lesz egy Youtube csatornára is?

Honnan jutott eszébe, hogy online kurzust indítson a befektetni vágyóknak és hol látja magát a jövőben.

Egy nem mindennapi beszélgetés, egy nem mindennapi tartalomgyártóval.

Tarts velünk ma is podcastünben!

Hallgasd meg az adást további nyolc különböző lejátszó egyikével, ami neked a legkedvesebb. Extra tartalmakért pedig csatlakozz podcastünk facebook csoportjához. Ajánlj minket másoknak is!

Dávid

Dávid

Hozzászólnál? Itt az alkalom!
Share on facebook

hallgass minket.

Elindult a REVISE podcast csatornája.

Beszélgetések a digitális kor kihívásairól, a generációk tükrében.

Kéthetente új résszel jelentkezünk! Addig is, hallgasd meg legutóbbi adásunk. Kattints a fenti ikonok egyikére!

legújabb bejegyzések.

Flexing – értékem mások szemében

Az utóbbi időben elég sokat foglalkoztam a befektetésekkel, úgy mint ingatlan, kötvény vagy részvény. Természetesen akarva-akaratlanul is szembe jött velem a kriptovaluták világa. Kicsit beleástam magam, majd úgy döntöttem, vásárolok valamennyit és meglátjuk mi lesz. Így találkoztam az NFT-k birodalmával, a metaverzum kifejezéssel és még sorolhatnám.

Olvass tovább »

csatlakozz közösségünkhöz.