Barion Pixel

Akik arcot adnak a szexualitás tabukérdéseinek!

Podcast vendégeink ezúttal egy igazán bevállalós páros. Youtube csatornájukon fiatalok és idősebbek is kérdeznek és figyelnek. Ők pedig bevállalják a válaszokat. De kik ők? Erre kerestük a válaszokat a The GFH csatorna arcaival.

Tabukról beszélgetni sokszor nagy kihívás. Tom és Cili pedig egy szókimondó házaspár. A szexualitást illetően 21. században óriási végleteket korát éljük, főként ami a média és a társadalom viselkedése közt húzódik. Főműsor időben többször láthatunk szexuális cselekményt, videoklipekben, reklámokban gyakran szembesülünk szexuális tartalmú jelenetekkel, míg a magyar családokban, iskolákban szinte tabu témaként kezelik. A tinédzserek legnagyobb felvilágosítója a pornóipar lett. Tippek, trükkök és vágyak indítója az iparág.

A The GFH – Kérdezz Tabuk nélkül! csatorna pedig bevállalta. Kérdések, amire fiatalok keresik a válaszokat: péniszmérettől, az orgazmusig. Aki már látta legalább egy videójukat, tudja, hogy nem igazán szeretnének szakértői státuszban tetszelegni. Sokkal inkább őszintén vallanak saját útkeresésükről, tapasztalataikról. Teszik ezt a közönséget bevonva, ítélkezés nélkül.

S miközben a különböző témákat feszegetik van néhány alappillér, ami mellett nem szeretnének elmenni. A pornóipar hazugságai, a torz elvárások az intimitással és szexulaitással kapcsolatosan, ezek jelenléte sokszor hátráltathatja a kapcsolatok fejlődését, elősegítheti a párok eltávolodását.

The_GFH_youtube_revise_podcast_interju

De ki rejtőzik a The GFH csatorna mögött? Honnan veszi a bátorságot egy háromgyerekes házaspár, hogy a szexulalitásról a Youtube-on meséljen? Mi motiválja őket? Vajon tényleg csak a tinédzserek dobnak be kérdéseket? Podcast epizódunkban, nem csupán a The GFH Cili, és Tom szerepét ismerheted meg, hanem fokozatosan feltárul a szerep mögötti ember is. A beszélgetésben, mi csak a kereteket adtuk, a többi jött magától.

Podcast beszélgetéseink célja, hogy olyan inspiráló személyeket mutassuk be, akik a digitális tér lehetőségeit megragadva értéket állítanak elő.

Hallgasd meg az adást további nyolc különböző lejátszó egyikével, ami neked a legkedvesebb. Extra tartalmakért pedig csatlakozz podcastünk facebook csoportjához.

Dávid

Dávid

Hozzászólnál? Itt az alkalom!
Share on facebook

hallgass minket.

Elindult a REVISE podcast csatornája.

Beszélgetések a digitális kor kihívásairól, a generációk tükrében.

Kéthetente új résszel jelentkezünk! Addig is, hallgasd meg legutóbbi adásunk. Kattints a fenti ikonok egyikére!

legújabb bejegyzések.

csatlakozz közösségünkhöz.