Barion Pixel

Offline vagy online karácsony?

Itt az ünnepek körül mi másról is beszélgethetnénk, mint a karácsonyról. Persze ezt is kicsit újragondolva. Betekintést adunk a mi karácsonyainkba, és beszélgetünk a digitális karácsonyról is.

Neked mi az ami, mindenképp hozzátartozott a karácsonyhoz gyerekkorodban? Mitől tudtad, hogy igen, ez a mi közös ünnepünk?

Ebben a podcast adásban, mi is felelevenítjük kamaszkorunk karácsonyait, így ez az adás, egy kicsit személyesebb hangvételben készült, hiszen nemcsak a karácsonyi pulcsi került elő a szekrényből, hanem az ünnepi hangulat is. 

Szülőként persze a legnagyobb kihívás, hogy engedve a csábításnak, idén is új digitális kütyüvel lepjük-e meg gyermekünket.

Beszélgettünk arról is, hogyan változik a család dinamikája, ha új eszköz kerül a fa alá. Vagy mit érdemes végiggondolni mielőtt a legjobb szándékunk ellenére is kontrol nélküli képernyőidőbe csöppen a család.

Az új családi normák kialakításának egyik legjobb apropója lehet épp a karácsony. Míg mindenki a szabadnapjait tölti és az új kütyüjének bűvöletébe merül, remek időzítés a család digitális házirendjének kialakítására. Hogy hogyan? Ezekre is hoztunk néhány praktikus tanácsot és tippet.

Gondold újra velünk a digitális szülőség karácsonyi kihívásait. Csatlakozz  podcastünk Facebook csoportjához, ahol extra tartalmak és a digitális szülők várnak!

Dávid

Dávid

Hozzászólnál? Itt az alkalom!
Share on facebook

hallgass minket.

Elindult a REVISE podcast csatornája.

Beszélgetések a digitális kor kihívásairól, a generációk tükrében.

Kéthetente új résszel jelentkezünk! Addig is, hallgasd meg legutóbbi adásunk. Kattints a fenti ikonok egyikére!

legújabb bejegyzések.

csatlakozz közösségünkhöz.