Barion Pixel

Önazonos anyák a neten – Beszélgetés Dayfly Kriszti, édesanya-lelkesítővel

Kriszti kétgyermekes anyaként, több mint kétezer anyukának a facebookon, több tucat anyukának élőben is segít megtalálni a saját hangját és újtát a gyermeknevelésben. A közösségi média segített közösséget építeni, de vajon segít-e az önismeretben és az önazonosságban?

Édesanya-lelkesítőnek sem csak születik valaki. Igaz ez Krisztire is, aki saját anyai szerepének kihívásait használta fel arra, hogy a tökéletlenség által másoknak is bátorítást adjon. Ma már megoldásfókuszú coachként ösztönzi az anyákat arra, hogy bátran bevállalják tökéletlenségüket. Az eredetileg barátoknak szóló bejegyzésekből egy kétezer fős csoporttá váló közösség nőtte ki magát. Az ítélkezésektől mentes csoportban együtt haladnak az önazonosság felé vezető úton. Értéket teremteni és azokért következetesen kiállni, közös küldetésük.

De vajon milyen problémákkal szembesül egy édesanya a digitális tér keresztmetszeteiben? Milyen muníciói vannak, amire tud építeni? Milyen téma vetődik fel a dayfly közösségben, a közösségi média kapcsán?

Dayfly Kriszti a beszélgetésben a fentiek mellett saját közösségi médiás irányelveiről, a gyerekről készült képek megosztási szabályairól is, és döntéseinek hátteréről is megosztott részleteket.

Tarts velünk a beszélgetésben! Nézd meg Kriszti oldalát is, és szólj minden anyukának aki még nem hallgatta volna meg ezt a részt! 🙂

Az interjút Zoomon keresztül vettük fel, így néha kisebb hanghibák előfordulnak, bízunk benne, hogy ez nem veszi el a kedved a témától. 🙂

 

Hallgasd meg az adást további nyolc különböző lejátszó egyikével, ami neked a legkedvesebb. Extra tartalmakért pedig csatlakozz podcastünk facebook csoportjához. Ajánlj minket másoknak is!

Dávid

Dávid

Hozzászólnál? Itt az alkalom!
Share on facebook

hallgass minket.

Elindult a REVISE podcast csatornája.

Beszélgetések a digitális kor kihívásairól, a generációk tükrében.

Kéthetente új résszel jelentkezünk! Addig is, hallgasd meg legutóbbi adásunk. Kattints a fenti ikonok egyikére!

legújabb bejegyzések.

Flexing – értékem mások szemében

Az utóbbi időben elég sokat foglalkoztam a befektetésekkel, úgy mint ingatlan, kötvény vagy részvény. Természetesen akarva-akaratlanul is szembe jött velem a kriptovaluták világa. Kicsit beleástam magam, majd úgy döntöttem, vásárolok valamennyit és meglátjuk mi lesz. Így találkoztam az NFT-k birodalmával, a metaverzum kifejezéssel és még sorolhatnám.

Olvass tovább »

csatlakozz közösségünkhöz.