Barion Pixel

Szeretném 30 éves koromra elérni a milliárdos szintet – interjú Varga Dániel webshop építővel

Dani sorozatvállalkozó, nem elsőre jöttek meg a sikerek, de mára több vállalkozásban is jelen van. Ami mindegyikben közös, az online! Egy 25 éves webshop építő a vendégünk!

Danival a lehetőségekről, a vállalkozói hozzáállásról, cégépítésről, időmenedzselésről, és webshop építésről beszélgettünk. Olyan területei ezek az életének, ahol az elmúlt években sok munkával kiemelkedő eredményeket ért el. Ma már nemcsak egy-egy webshop építése kötődik a nevéhez, hanem a webshopomlesz.hu egyik alapítójaként a webáruház indítás alapjait is oktatja másoknak. 

Teljes rendszereket épített a különböző piacok értékelésére, termékek keresésére, beszállítók megtalálására, logisztika megszervezésére és arra, hogyan dolgozzon a vállalkozása fejlődésén és nem feltétlenül a vállalkozásban.

Miközben olykor milliók állnak a házhoz, már több csődközeli állapotot is megtapasztalt, ami még elszántabbá és kitartóbbá teszi a céljai elérésében.

Ebben a podcast epizódban épp ezért izgalmas kulisszatitkokat ismerhetsz meg a webshop építés és a vállalkozói lét metszetében. Az innovátor gondolkodás és a racionalitás találkozásában. 

Tarts velünk, ha egy kis gyakorlati rálátást  szeretnél az online vállalkozói létre!

Hallgasd meg az adást további nyolc különböző lejátszó egyikével, ami neked a legkedvesebb. Extra tartalmakért pedig csatlakozz podcastünk facebook csoportjához. Ajánlj minket másoknak is!

Dávid

Dávid

Hozzászólnál? Itt az alkalom!
Share on facebook

hallgass minket.

Elindult a REVISE podcast csatornája.

Beszélgetések a digitális kor kihívásairól, a generációk tükrében.

Kéthetente új résszel jelentkezünk! Addig is, hallgasd meg legutóbbi adásunk. Kattints a fenti ikonok egyikére!

legújabb bejegyzések.

Az igazság alkonya és a fake news aranykora

Honnan ismered fel az álhíreket? Hogyan hatnak ránk? Ebben a podcastben az álhírek keletkezését és térhódítását beszéltük át. Egy új korszak kezdete ez, amikor az igazság nem bír többé jelentőséggel, ezzel szemben az érzelmek válnak az új objektív mércévé.

Olvass tovább »

csatlakozz közösségünkhöz.