Barion Pixel

Szeretném 30 éves koromra elérni a milliárdos szintet – interjú Varga Dániel webshop építővel

Dani sorozatvállalkozó, nem elsőre jöttek meg a sikerek, de mára több vállalkozásban is jelen van. Ami mindegyikben közös, az online! Egy 25 éves webshop építő a vendégünk!

Danival a lehetőségekről, a vállalkozói hozzáállásról, cégépítésről, időmenedzselésről, és webshop építésről beszélgettünk. Olyan területei ezek az életének, ahol az elmúlt években sok munkával kiemelkedő eredményeket ért el. Ma már nemcsak egy-egy webshop építése kötődik a nevéhez, hanem a webshopomlesz.hu egyik alapítójaként a webáruház indítás alapjait is oktatja másoknak. 

Teljes rendszereket épített a különböző piacok értékelésére, termékek keresésére, beszállítók megtalálására, logisztika megszervezésére és arra, hogyan dolgozzon a vállalkozása fejlődésén és nem feltétlenül a vállalkozásban.

Miközben olykor milliók állnak a házhoz, már több csődközeli állapotot is megtapasztalt, ami még elszántabbá és kitartóbbá teszi a céljai elérésében.

Ebben a podcast epizódban épp ezért izgalmas kulisszatitkokat ismerhetsz meg a webshop építés és a vállalkozói lét metszetében. Az innovátor gondolkodás és a racionalitás találkozásában. 

Tarts velünk, ha egy kis gyakorlati rálátást  szeretnél az online vállalkozói létre!

Hallgasd meg az adást további nyolc különböző lejátszó egyikével, ami neked a legkedvesebb. Extra tartalmakért pedig csatlakozz podcastünk facebook csoportjához. Ajánlj minket másoknak is!

Dávid

Dávid

Hozzászólnál? Itt az alkalom!
Share on facebook

hallgass minket.

Elindult a REVISE podcast csatornája.

Beszélgetések a digitális kor kihívásairól, a generációk tükrében.

Kéthetente új résszel jelentkezünk! Addig is, hallgasd meg legutóbbi adásunk. Kattints a fenti ikonok egyikére!

legújabb bejegyzések.

Flexing – értékem mások szemében

Az utóbbi időben elég sokat foglalkoztam a befektetésekkel, úgy mint ingatlan, kötvény vagy részvény. Természetesen akarva-akaratlanul is szembe jött velem a kriptovaluták világa. Kicsit beleástam magam, majd úgy döntöttem, vásárolok valamennyit és meglátjuk mi lesz. Így találkoztam az NFT-k birodalmával, a metaverzum kifejezéssel és még sorolhatnám.

Olvass tovább »

csatlakozz közösségünkhöz.