Barion Pixel

Blog

Szubjektív

Bezárva…

Amikor először nekiálltam ennek a blog posztnak, kb. 3-4 nappal az utcák kiüresedése előtt volt. Akkor egy bekezdésnyit voltam képes leírni. Számomra rettenetesen sokkoló volt az a lesújtó hírhullám, ami arcba vágott mindenkit.

Podcast

Mikor az ideiglenes kezd állandóvá válni

Maradj otthon. A COVID-19 terjedésével ez az üzenet mindenkihez elért. Hogyan hat ránk az otthonlét akkor, amikor már nem csak rövid ideiglenes állapotról beszélünk, hanem kezdünk berendezkedni erre az állapotra. Beszélgetünk a digitális oktatás aggályairól éppúgy, mint a mentális egészségünkről.

News

Oktatás a digitális térben – Interjú

A Revise társadalmi felelősségvállalásként, online webináriumokat tartott pedagógusoknak. Ezek témájáról, a digitális távoktatás kihívásairól, buktatóiról és az oktatási rendszerben hagyott nyomáról a Pátria Rádió kérdéseire válaszoltunk.

Podcast

Miért ne posztolj mindent a gyerekekről

A legcukibb, a legmosolygósabb, vagy épp a legviccesebb arcát mindenképp meg kell mutatni másoknak is! A mai podcast adásunkban pont arra keressük a választ, mikor igen, és mikor ne posztoljunk kisgyermekekről.

Podcast

A videojátékok bűvöletében

Függő-e a gyermekem? Mikortól hívunk valakit játékfüggőnek? A videojátékok egyértelműen károsak? Mit és meddig engedjem a kamaszokat játszani?
Nincs olyan szülői előadás, aminek kapcsán ezek a kérdések ne merülnének fel.

Share on facebook

hallgass minket.

Elindult a REVISE podcast csatornája.

Beszélgetések a digitális kor kihívásairól, a generációk tükrében.

Kéthetente új résszel jelentkezünk! Addig is, hallgasd meg legutóbbi adásunk. Kattints a fenti ikonok egyikére!

csatlakozz közösségünkhöz.