Barion Pixel

Blog

News

Oktatás a digitális térben – Interjú

A Revise társadalmi felelősségvállalásként, online webináriumokat tartott pedagógusoknak. Ezek témájáról, a digitális távoktatás kihívásairól, buktatóiról és az oktatási rendszerben hagyott nyomáról a Pátria Rádió kérdéseire válaszoltunk.

Podcast

Miért ne posztolj mindent a gyerekekről

A legcukibb, a legmosolygósabb, vagy épp a legviccesebb arcát mindenképp meg kell mutatni másoknak is! A mai podcast adásunkban pont arra keressük a választ, mikor igen, és mikor ne posztoljunk kisgyermekekről.

Podcast

A videojátékok bűvöletében

Függő-e a gyermekem? Mikortól hívunk valakit játékfüggőnek? A videojátékok egyértelműen károsak? Mit és meddig engedjem a kamaszokat játszani?
Nincs olyan szülői előadás, aminek kapcsán ezek a kérdések ne merülnének fel.

Podcast

Digitális detox

Egy évtized alatt a mobiltelefonok elképesztő térnyerése drámaian átalakította a mindennapi életünket. A mobilfüggőség korunk népbetegségévé vált, különösen a fiatal korosztály körében.

Podcast

A közösségi média tud inspirálni is? – Interjú Molnár Matyival

Kosárlabdával és kamerával a kézben, a világ körül. Molnár Matyi akrobatikus kosarassal, a Face Team vlogjának alapítójával beszélgettünk. Youtube világról, social média detoxról; sportról és filmezésről. Egy nem mindennapi Z-generációs életútja testközelből.

Share on facebook

hallgass minket.

Elindult a REVISE podcast csatornája.

Beszélgetések a digitális kor kihívásairól, a generációk tükrében.

Kéthetente új résszel jelentkezünk! Addig is, hallgasd meg legutóbbi adásunk. Kattints a fenti ikonok egyikére!

csatlakozz közösségünkhöz.