Barion Pixel

Blog

Podcast

A KARANTÉN 7 DIGITÁLIS TANULSÁGA

Most, hogy elkezdtek lazulni a COVID-19 hatására elrendelt korlátozó intézkedések, megnéztük mik azok a digitális tanulságok, melyek itt hagyják nyomaikat az egész társadalmon. Generációs és társadalmi élmények, amitől már nem lesz ugyanolyan az életünk.

Podcast

Tanulunk tanulni

Hogyan lehet valaki sikeres a tanulásban? S mi van, ha a digitális távoktatás nem csak eszköz, hanem módszertani kérdés is? Schauermann Tamás a beszélgetőtársunk, aki tanulásmódszertani kurzust vezet a Pécsi Tudományegyetemen. Akivel arról beszélgettünk, milyen tanulásélmény lehet életre szóló.

Szubjektív

Bezárva…

Amikor először nekiálltam ennek a blog posztnak, kb. 3-4 nappal az utcák kiüresedése előtt volt. Akkor egy bekezdésnyit voltam képes leírni. Számomra rettenetesen sokkoló volt az a lesújtó hírhullám, ami arcba vágott mindenkit.

Podcast

Mikor az ideiglenes kezd állandóvá válni

Maradj otthon. A COVID-19 terjedésével ez az üzenet mindenkihez elért. Hogyan hat ránk az otthonlét akkor, amikor már nem csak rövid ideiglenes állapotról beszélünk, hanem kezdünk berendezkedni erre az állapotra. Beszélgetünk a digitális oktatás aggályairól éppúgy, mint a mentális egészségünkről.

News

Oktatás a digitális térben – Interjú

A Revise társadalmi felelősségvállalásként, online webináriumokat tartott pedagógusoknak. Ezek témájáról, a digitális távoktatás kihívásairól, buktatóiról és az oktatási rendszerben hagyott nyomáról a Pátria Rádió kérdéseire válaszoltunk.

Share on facebook

hallgass minket.

Elindult a REVISE podcast csatornája.

Beszélgetések a digitális kor kihívásairól, a generációk tükrében.

Kéthetente új résszel jelentkezünk! Addig is, hallgasd meg legutóbbi adásunk. Kattints a fenti ikonok egyikére!

csatlakozz közösségünkhöz.