Barion Pixel

Blog

Podcast

Digitális detox

Egy évtized alatt a mobiltelefonok elképesztő térnyerése drámaian átalakította a mindennapi életünket. A mobilfüggőség korunk népbetegségévé vált, különösen a fiatal korosztály körében.

Podcast

A közösségi média tud inspirálni is? – Interjú Molnár Matyival

Kosárlabdával és kamerával a kézben, a világ körül. Molnár Matyi akrobatikus kosarassal, a Face Team vlogjának alapítójával beszélgettünk. Youtube világról, social média detoxról; sportról és filmezésről. Egy nem mindennapi Z-generációs életútja testközelből.

Podcast

2020-as közösségi média trendek

A közösségi média hogyan és milyen mértékben formálja a hétköznapi ízlésünk és viselkedésünk? Mit várhatunk az idei évben az instagram nagy újításától: az eltűnő lájkokról a posztokon? És milyen trendek várhatóak a közösségi média további platformjain?

Podcast

Karácsonyi digitális detox és a 2020-as terveink

Az évvégi hangulat menthetetlenül magával ragadott minket. A karácsonyi digitális detox is szóba kerül, és persze egy kis visszatekintés az idei évre. Ha már év vége, persze hogy nem feledkezünk el beavatni a 2020-as terveinkbe sem.

Podcast

Offline vagy online karácsony?

Itt az ünnepek körül mi másról is beszélgethetnénk, mint a karácsonyról. Persze ezt is kicsit újragondolva. Betekintést adunk a mi karácsonyainkba, és beszélgetünk a digitális karácsonyról is.

Szubjektív

Legyen ünnep a…

Újra ráfordultunk az évnek erre a szakaszára. Megjött a hideg, felrakták a fényeket. Sikerült intéznem magamnak egy utat a karácsonyi vásár közepébe. Meg kell mondjam lélegzetelállítóan néz ki. Tényleg évről évre szebb és impozánsabb a városnak ez a “negyede”.

Share on facebook

hallgass minket.

Elindult a REVISE podcast csatornája.

Beszélgetések a digitális kor kihívásairól, a generációk tükrében.

Kéthetente új résszel jelentkezünk! Addig is, hallgasd meg legutóbbi adásunk. Kattints a fenti ikonok egyikére!

csatlakozz közösségünkhöz.